Gambling Online Sing Dipercaya di Asia





Coushatta Casino Resort minangka salah sawijining tujuan game utama ing sisih kidul kulon Louisiana – dununge rong jam ing sisih kulon Baton Rouge ing Kinder, kamar 10 meja bakal dibukak jam 10 esuk. . Pilih saka $ 4- $ 8 watesan hold’em, $ 1- $ 3 ora ana watesan, $ 2- $ 5 ora ana watesan Hold’em lan $ 4- $ 8 Hi-lo Omaha kanthi ½ mateni. Staff uga bakal nampa dhaptar kapentingan ing game liyane lan nang nalika dijaluk.

Ing pandhuan pejabat lokal kanggo njaga keamanan para pemaine, ruang poker Coushatta bakal dadi tuan rumah game kanthi ora luwih saka pitung pemain ing meja sing ngunjungi pokerpelangi kanggo njamin jarak sosial.

Staff bakal ganti lan ngresiki deck kanthi rutin, sanitizer tangan bakal dilebokake ing njero ruangan lan para pemain dijaluk nganggo masker kanggo nyegah kuman nyebar.

Maryland Live! Kasino ing Hanover, MD, ngumumake manawa Son L. menang $ 1 ing Baccarat Casino Series.

Turnamen kasebut, sing diwiwiti tanggal 31 Juli taun kepungkur, diatur minangka serangkaian acara saben wulan. saben duwe 300 kursi sing kasedhiya kanggo peserta khusus sadurunge saben acara. Sangang finalis saben wulan dijamin entuk juara ing Kejuaraan Turnamen sing dianakake tanggal 27 Februari, lan peserta liyane sing mlebu mlebu mlebu liwat wildcard.

Hadiah pertama yaiku awis $ 500.000. Juara kaping pisanan, Hui C., menang dhuwit kanthi $ 100.000. Bebungah hadiah awis dianugerahi token adhedhasar urutan rampung.

Katon karo Bpk. Son L. (nomer loro saka kiwa) sing nampa penghargaan kasebut yaiku, saka kiwa menyang tengen, Jonathan Cordish, Kepala, Wakil Presiden lan Kepala Petugas Keuangan, Perusahaan Kordish. Robert Norton, Presiden Grup Gaming Global Cordish. lan Robert Smith, Wakil Presiden Pemasaran Hubungan

Coushatta Casino mbukak maneh kamar poker tanggal 17 Juni. Salah sawijining kamar poker paling apik ing Louisiana bakal diwiwiti minggu ngarep nalika Coushatta Casino Resort ngumumake bakal mbukak kamar poker tanggal 17 Juni.